Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Interact Slatina│Un nou președinte, o nouă viziune
02.07.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1274

Clubul Interact Slatina a organizat, în acest weekend, cel mai solemn eveniment al anului. Predarea colanului a reprezentat schimbarea mandatului de președinte și deschiderea de noi orizonturi pentru tinerii interactieni.


 După schimbarea de președinte a Clubului Rotary Slatina, a venit rândul celor de la Interact, aripa mai tânără a rotarienilor. Emoțiile au fost la superlativ, mai ales că momentul schimbării colanului de președinte a fost marcat cu ropote de aplauze din partea membrilor Interact.
Evenimentul a reprezentat puntea de legătură dintre trecut și viitor. Au fost expuse atât concluziile la final de mandat 2022/2023, dar și planurile noului președinte al clubului.
Evenimentul solemn s-a încheiat într-o notă veselă, cu toții sărbătorind noul mandat de președinte al Biancăi, dar și împlinirea a 10 ani de existență a Clubului Interact Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024