Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Interact, conferință cu 800 de tineri din țară
09.04.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 265

Clubul Interact a organizat, în acest week-end, conferința districtuală de primăvară, cu aproximativ 800 de tineri din România și Republica Moldova. Evenimentul a avut loc la Cluj-Napoca, iar temele principale au fost leadership-ul și managementul. Tot aici, copiii și-au ales, prin vot, următoarea formulă de conducere Districtului 2241 al Clubului Interact.


 Conferința de Primăvară a Clubului Interact District 2241 România & Republica Moldova a adunat, în acest week-end, la Cluj, peste 800 de voluntari din cele două țări. Tinerii au avut parte de două zile pline de training-uri și discuții pe teme legate de leadership, management, PR și comunicare cu membrii board-ului Interact, dar și cu cei din Rotary.
Feedback-ul din partea tinerilor a fost unul special. Cu toții au plecat încântați că și-au îmbogățit bagajul de cunoștințe cu informații utile, care să îi ajute atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.
La conferința districtuală au fost prezenți și mai mulți tineri ai Clubului Interact din Slatina, care au fost entuziasmați de toate activitățile la care au luat parte.
La finalul evenimentului, reprezentanții tuturor cluburilor din România și Republica Moldova au ales următoarea componență a board-ului de conducere a Clubului Interact, care va prelua ștafeta în luna iunie a acestui an.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE