Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incidența cazurilor în creștere, autoritățile, în alertă
14.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 193

Crește rata de incidență în județul Olt, iar autoritățile se pregătesc de o nouă explozie a îmbolnăvirilor. Prefectul județului, Florin Homorean, anunță că se impun măsuri restrictive în alte trei localități și se analizează redeschiderea fluxurilor de vaccinare închise anul trecut. Între timp, Spitalul Caracal extinde numărul de paturi la ATI Covid, de la 8 la 17.


Crește rata de incidență a cazurilor de Covid-19, la nivelul județului Olt. Încă trei localități vor avea restricții impuse de autorități. Este vorba despre Balș, Șopârlița și Drăgănești Olt, unde vor fi restrânse activitățile pentru prevenirea infecției cu virusul Sars-Cov-2.
Autoritățile spun că, în funcție de rata de incidență, vor fi deschise și centrele de vaccinare închise anul trecut, după ce numărul de imunizări a scăzut foarte mult. De asemenea, unele spitale au mărit numărul de paturi la ATI, iar în acest moment se lucrează la amenajarea centrelor de supraveghere și tratare a pacienților infectați cu Sars-Cov-2.
Campania de vaccinare anti-Covid continuă la nivelul județului. Până în prezent s-au vaccinat 277.699 de persoane, dintre care 378 în ultimele 24 de ore. Autoritățile speră ca vaccinarea în rândul copiilor să aibă succes, pentru a scăpa, cât mai repede, de această pandemie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE