Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│9 mai, o zi cu triplă semnificație
09.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 156

Eveniment cu triplă semnificație sărbătorit, astăzi, și la Slatina. Autoritățile au marcat ziua de 9 mai, printr-o ceremonie religioasă și militară, organizată la Cimitirul Eroilor. Au fost marcate astfel, Ziua Independenţei României de Stat a României, Ziua Victoriei și Ziua Uniunii Europene.


 În fiecare an, pe 9 mai este Ziua Europei. Pe lângă această aniversare, 9 mai marchează şi Ziua Independenţei României şi a sfârşitului celui de-al doilea război mondial: Ziua Victoriei. La Slatina, evenimentul s-a desfășurat la Cimitirul Eroilor, unde a avut loc o slujbă religioasă în memoria celor căzuți, iar autoritățile au vorbit despre însemnătatea acestei zile.
La Monumentul Eroilor, autoritățile au depus coroane și jerbe de flori în memoria celor căzuți pe câmpurile de luptă.
Manifestările s-au încheiat cu parada militară. Gărzile de onoare au defilat în aplauzele celor prezenți la eveniment.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022