Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│9 mai, o zi cu triplă semnificație
09.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 297

Eveniment cu triplă semnificație sărbătorit, astăzi, și la Slatina. Autoritățile au marcat ziua de 9 mai, printr-o ceremonie religioasă și militară, organizată la Cimitirul Eroilor. Au fost marcate astfel, Ziua Independenţei României de Stat a României, Ziua Victoriei și Ziua Uniunii Europene.


 În fiecare an, pe 9 mai este Ziua Europei. Pe lângă această aniversare, 9 mai marchează şi Ziua Independenţei României şi a sfârşitului celui de-al doilea război mondial: Ziua Victoriei. La Slatina, evenimentul s-a desfășurat la Cimitirul Eroilor, unde a avut loc o slujbă religioasă în memoria celor căzuți, iar autoritățile au vorbit despre însemnătatea acestei zile.
La Monumentul Eroilor, autoritățile au depus coroane și jerbe de flori în memoria celor căzuți pe câmpurile de luptă.
Manifestările s-au încheiat cu parada militară. Gărzile de onoare au defilat în aplauzele celor prezenți la eveniment.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024