Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crucea Roșie Olt, încă un transport pentru Ucraina
31.03.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 126

Crucea Roșie Olt a pregătit, astăzi, încă un transport cu ajutoare pentru Ucraina. Filiala de Cruce Roșie din Slatina a încărcat un camion cu alimente, articole de îmbrăcăminte și de igienă, care vor ajunge la persoanele din Ucraina. Este al doilea transport care pleacă din județul Olt spre refugiații de aici.


 Județul Olt ajută în continuare Ucraina. Mii de pachete cu alimente greu perisabile, saci de dormit, pilote pentru pat, scutece pentru copii, produse medicale de prim ajutor, toate aflate pe listele de necesități ale Crucii Roșii Ucrainene, au plecat, astăzi, din județul Olt, spre Ucraina. Este al doilea transport pregătit de autoritățile din Olt pentru refugiați.
Crucii Roșii Olt i s-au alăturat și Serviciul Județean de Ambulanță și cel al Inspectoratului Județean de Politie, prin donațiile angajaților. De asemenea, Crucea Roșie a ajutat cu produse alimentare, dulciuri și medicamente mai multe familii ucrainene cazate în județul Olt. Totodată, Asociația "PRO-VOLUNTARIAT" din Slatina a mobilizat donatori de pe platforma industrială a Slatinei pentru ajutoarea refugiaților. Campania "Umanitatea nu are granițe" a Crucii Roșii Române va continua în județul Olt, deoarece criza umanitară din Ucraina se accentuează.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE