Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Covid-19: Perioade reduse de carantină și izolare
10.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 142

După ce masca de protecție a devenit din nou obligatorie, autoritățile au stabilit ca persoanele testate pozitiv și care sunt vaccinate să stea în izolare 7 zile, iar cele nevaccinate 10 zile. De asemenea, a fost redusă perioada de carantinare, atât pentru cei vaccinați, cât și pentru cei nevaccinați.


 11 cazuri noi de Covid-19 au fost înregistrate, astăzi, la nivelul județului Olt. Potrivit autorităților, a început însă să crească rata de incidență. Dacă săptămâna trecută, aceasta era 0,27 de cazuri la mia de locuitori, astăzi a ajuns la 0,45. Masca de protecție a devenit din nou obligatorie, începând din week-end, cu excepția anumitor categorii de persoane.
Între timp, autoritățile au stabilit noi măsuri pentru persoanele depistate pozitiv, pentru care au fost scurtate perioadele de izolare. Astfel, începând de astăzi, cei vaccinați vor sta în izolare 7 zile, iar cei nevaccinați 10 zile.
De asemenea, modificări sunt și pentru cei care au intrat în contact cu persoane confirmate pozitiv cu virusul Sars-Cov-2 și trebuie să stea în carantină.
Astăzi, 167 de persoane sunt în izolare la domiciliu, iar 96 în carantină. În spitalele oltene sunt internați 16 oameni, dintre care unul în stare gravă la Terapie Intensivă. Autoritățile fac apel la populație să respecte noile măsuri impuse, pentru prevenirea și extinderea îmbolnăvirii de Covid-19.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE