Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Conducta de aducțiune de la Podul Olt, avariată
08.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 300

„Posibile fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei în municipiul Slatina”. Este anunțul Companiei de Apă Olt, după ce o conductă de aducțiune de la Podul Olt s-a rupt astăzi. Lucrările pentru înlocuirea conductei nu pot începe, deoarece investiția presupune închiderea circulației rutiere pe Podul Olt.


 Conducta de aducțiune care preia apa din forajele de pe malul drept al râului Olt, amplasată pe podul rutier care traversează Oltul, a fost avariată grav, după ce suporții de sprijin ai acesteia au cedat și o parte din ea s-a desprins. Compania de Apă Olt începe lucrările provizorii pentru înlocuirea conductei de aducțiune, iar pe parcursul acestei intervenții, pot să apară fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei, în tot Municipiul Slatina.
„Menționăm că această conductă de aducțiune este prevăzută pentru reabilitare în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020". Lucrările nu au putut începe, încă, deoarece intervenția presupune închiderea circulației rutiere pe Podul Olt, una dintre cele mai circulate artere din România, singura cale de acces de la Craiova la Pitești”, apare în comunicatul Companiei de Apă Olt.

Compania de Apă Olt poate începe aceste lucrări urgente numai după darea în folosință a tronsonului II al Drumului Expres Craiova- Pitești, care va prelua tot traficul rutier de pe ruta Craiova-Pitești.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE