Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Clubul Soroptimist: Ajutor pentru refugiații din Ucraina
07.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 607

Ajutor pentru refugiații din Ucraina din partea Clubului Soroptimist Internațional Slatina. Reprezentantele clubului au oferit astăzi haine, produse de curățenie și de îngrijire pentru femeile care au fugit de războiul din țara lor și sunt cazate în județul Olt. Acțiunea se desfășoară cu sprijinul celor de la ISU Olt, care au identificat locațiile în care se află refugiații din Ucraina.


 Clubul Soroptimist Internațional Slatina ajută refugiații din Ucraina. Membrele clubului au organizat, astăzi, o nouă acțiune caritabilă și s-au gândit să ofere produse de strictă necesitate femeilor din Ucraina, cazate în județul Olt. Ajutoarele au fost strânse la Biblioteca Județeană, iar de aici vor ajunge în locațiile în care sunt cazați refugiații.
Soroptimistele spun că trebuie sprijiniți și copiii din Ucraina. Iar România ar trebui să ia modelul altor țări, care îi ajută pe aceștia să învețe carte în limba lor.
Reprezentantele Clubului Soroptimist Internațional Slatina spun că nu se vor opri aici. Vor continua să ajute prin acțiuni de caritate, toate categoriile de persoane vulnerabile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE