Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal│Poliția, în sprijinul refugiaților ucraineni
05.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 150

Acțiuni pentru prevenirea victimizării ucrainenilor, în județul Olt. La Caracal, polițiștii, împreună cu jandarmii și reprezentanții primăriei au desfășurat o activitate de informare în rândul refugiaților cazați aici. Ei au primit de la oamenii legii materiale informative cu numere de telefon de urgență, informații și sfaturi preventive, atât în limba română, cât și în limba ucraineană sau engleză, cu scopul de a nu deveni victime ale infractorilor.


 Acțiune preventivă a Poliției, la Caracal, în sprijinul cetățenilor ucraineni. Oamenii legii s-au întâlnit cu mai mulți refugiați cazați aici, pentru a-i învăța cum să nu devină victime ale vreunei infracțiuni.
Totodată, cu sprijinul autorităților locale din municipiul Caracal, au fost purtate discuții cu femeile și copiii din Ucraina despre cum se pot proteja și cui pot cere ajutor când sunt într-o situație vulnerabilă. Poliția spune că astfel de acțiuni de informare vor avea loc în toate localitățile din județ în care sunt cazați cetățeni ucraineni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE