Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Campania „Curățăm România” continuă!
05.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 84

Campania națională de ecologizare „Curățăm România” se bucură de un succes uriaș. Interesul a fost atât de mare, încât Ministerul Mediului a prelungit perioada acțiunii cu încă 30 de zile. La Olt au fost angrenate, până acum, 23 de localități, iar autoritățile spun că numărul lor va crește considerabil.


 Campania „Curățăm România” se bucură de o popularitate imensă în rândul primarilor din țară. La Olt, acest proiect s-a desfășurat în 23 de localități, iar cantitatea de deșeuri colectate depășește 20 de tone.
Chiar și prefectul județului Olt a fost implicat în această campanie. Cea mai recentă a fost la Caracal, acolo unde printre voluntarii prezenți s-au numărat și mai mulți soldați de la baza militară din Deveselu.
În acest moment, campania de ecologizare este în plină desfășurare, iar autoritățile județene așteaptă ca primarii să se implice într-un număr cât mai mare.
Noua dată limită al campaniei „Curățăm România” este 31 mai 2022.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022