Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Balș: S-a deschis prima porțiune de Drum Expres
21.04.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 561

Astăzi a fost inaugurată centura orașului Balș pe Drumul Expres Craiova – Pitești. Este vorba despre 18,5 kilometri din lotul 2 al Drumului Expres, care sunt deschiși circulației rutiere, pe segmentul Robănești – Piatra Olt chiar din această seară.


Coșmarul traficului din Balș va lua sfârșit. Nu vor mai exista cozi interminabile pentru traversarea orașului, mașini bară la bară și nervi întinși la maximum. Pe noua centură ce ocolește orașul, traficul se va desfășura în cele mai bune condiții.

După deschiderea circulației rutiere, accesul pe acest lot se va face pe relația Craiova-Pitești, din DN 65, prin sensul giratoriu din apropiere de Balș. Deocamdată, viteza de circulație va fi de 100 km/h. Au fost făcute însă demersuri pentru ca viteza să fie mărită la 120/h.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022