Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au învățat de la tatăl lor cum se plantează un copac
05.04.2022
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 873

Primarul Slatinei, Emil Moț, le-a explicat copiilor săi cât de important este să respecte natura și să aibă grijă de ea, iar astăzi i-a învățat cum se plantează un copac. Au participat împreună la acțiunea de împădurire, iar cei doi băieți au fost foarte încântați să sădească primii lor copăcei.


Printre sutele de adulți care au participat astăzi la acțiunea de împădurire, s-au aflat și cei doi băieți ai primarului Slatinei. Au venit împreună cu tatăl lor, pentru a petrece câteva clipe în natură, dar și pentru învățare și cunoaștere.
Emil Moț a dorit să îi implice într-o activitate simplă și relaxantă, dar extrem de importantă în viața oricărui om: sădirea unui copac. Astfel, edilul a avut parte nu numai de ajutoare entuziaste la plantat, dar și de distracție împreună.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024