Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alro se pregătește să dea oameni afară
10.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2635

„De mâine începe asasinarea lui Alro. Încep disponibilizările, în jur de 1.800 de oameni urmează să plece acasă”. Este strigătul disperat al sindicatelor de la Alro, care spun că acesta va fi sfârșitul uzinei de aluminiu, în timp ce autoritățile nu fac nimic pentru a salva industria Slatinei și a întregii țări.


 Încep disponibilizările la Alro Slatina. Edi Popescu, reprezentantul Sindicatului Liber Aluministul, spune că nu s-a schimbat nimic după cele două mitinguri de protest, iar începând de mâine se trece la fapte. Începe practic „asasinarea” uzinei de aluminiu, spun reprezentanții sindicatelor.
Reducerea capacității de producție a Alro Slatina înseamnă trimiterea acasă, în șomaj tehnic, a mai mult de jumătate dintre angajații fabricii.
Alro Slatina se află printre cei mai mari producători de aluminiu din Europa. Reprezentanții companiei spun că închiderea fabricii va afecta economia din țară. Soluția salvatoare ar fi ca Alro să încheie contracte bilaterale cu furnizorii de energie electrică la prețuri rezonabile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE