Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încălzește solariile cu știuleți de porumb
06.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 547

Inovație agricolă în Tia Mare. Un legumicultor folosește stuleții de porumb pentru încălzirea solariilor. El spune că cereala este o sursă eficientă și economă pentru sezonul rece.


Un legumicultor din Tia Mare a găsit o soluție inedită pentru a încălzi solariile sale în mod eficient și economic. Acesta a început să utilizeze stuleții de porumb, drept sursă de căldură, pentru a menține o temperatură constantă în solariile sale.
Fermierul oltean a apelat la această metodă pentru a face față costurilor ridicate ale încălzirii tradiționale și pentru a își menține producția în condiții optime, chiar și în lunile reci de iarnă.
Fermierul din Tia-Mare deține o suprafață de 7.000 de metri pătrați cu solarii, iar mai mult de jumătate sunt încălzite cu centrale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Liceul Titulescu, surprize pentru elevi

Tot în contextul începutului de an școlar, Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” îi va aștepta pe elevi cu noi surprize. Celebrul amfiteatru al școlii, sala de sport, dar și sălile de curs au trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, fiind o vară foarte aglomerată pentru muncitorii unității de învățământ. Prima zi de școală a anului școlar 2024/2025 va fi pe 9 septembrie, atunci când toți elevii și preșcolarii se vor întoarce în bănci.
21 Aug 2024