Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Loctrans - Extinderea traseului Liniei 1 către Pădurea Strehareți în sezonul estival pentru zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale
24.05.2023
Autor articol: null admin
Vizualizari: 56

olttv


Începând cu data de 1 Iunie, Linia 1 va fi extinsă către Pădurea Strehareți în zilele de sâmbătă, duminică și în timpul sărbătorilor legale. Această extindere a traseului reprezintă o măsură în beneficiul dumneavoastră, pentru a vă oferi mai multe opțiuni și acces la destinații noi.
Plecările vor fi efectuate din stația Steaua, pe traseul de retur al Liniei 1(Steaua, Metalurgic, Fabra, LPS, P.Hotel, Catedrala, P. Strehareți) către Pădurea Strehareți, autobuzele electrice vor aștepta călătorii in vederea îmbarcarii/debarcarii, cursele vor fi disponibile la următoarele ore :

- 9.25 plecare din stația Steaua - 9.50 sosire Pădurea Strehareți
- 11.15 plecare din stația Steaua - 11.40 sosire Pădurea Strehareți
- 13.05 plecare din stația Steaua - 13.30 sosire Pădurea Strehareți
- 16.20 plecare din stația Steaua - 16.45 sosire Pădurea Strehareți
- 17.20 plecare din stația Steaua - 17.45 sosire Pădurea Strehareți

Vă recomandăm să fiți în stațiile de călători cu puțin timp înainte de orele de plecare, pentru a vă asigura că veți ajunge la destinația dorită la timp și fără întârzieri.
Extinderea traseului către Pădurea Strehareți vă oferă oportunitatea de a explora și de a vă bucura de frumusețea naturii în această zonă. Pădurea Strehareți este recunoscută pentru peisajele pitorești și aerul curat. Fie că doriți să petreceți o zi relaxantă în natură sau să vă aventurați într-o plimbare mai lungă, această extindere a traseului vă permite să vă bucurați de toate acestea și mai mult.
Vă reamintim că Linia 1 este una dintre cele mai importante rute de transport în comun din oraș și are un program bine stabilit, care vă oferă conexiuni în alte zone și puncte de interes. Cu extinderea traseului către Pădurea Strehareți, ne străduim să răspundem nevoilor dumneavoastră de mobilitate și să vă oferim servicii de transport de calitate.
Vă încurajăm să profitați de această oportunitate și să explorați noile destinații oferite de extinderea traseului Liniei 1.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE