Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bu-do karate slatina, din nou pe podium
07.06.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 473

După un an de pandemie, Clubul Bu-Do Karate Slatina a revenit în forță. Sportivii lui Romeo Costică și-au adjudecat 4 medalii de aur, 5 de argint și 5 de bronz în finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii. O parte dintre ei și-au asigurat biletele pentru Campionatul European din Cehia.


 Caracalul a găzduit în perioada 4-6 iunie, finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, competiție organizată de Rei Do Club Caracal și Federația Română de Karate Tradițional. La start s-au aliniat peste 400 de copii, de la 33 de cluburi din țară. Chiar dacă au avut puțin timp pentru pregătire, sportivii de la Bu-Do Karate Slatina au reușit să urce pe podium și să-și asigure participarea la europene.
Rezultate onorabile au fost obținute și de sportivii mai mari.
Săptămâna viitoare, la Poiana Brașov va avea loc finala Campionatului Național de Karate pentru cadeți juniori, tineret și seniori. Andrei Buzgurilă va reprezenta clubul slătinean la secțiunea juniori.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024