Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vedița Colonești, remiză albă cu Filiași
04.04.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 249

0 la 0 s-a încheiat derby-ul disputat în Liga a III-a de fotbal, între Vedița Colonești și ACSO Filiași. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Mircea Stan se menține pe poziția a doua în clasament. Promovarea în eșalonul superior este obiectivul oltenilor pentru acest campionat.


Au fost 90 de minute de foc pe stadionul din localitatea Colonești. A fost etapa a XIV-a a seriei a VI-a din Liga a III-a de fotbal, iar protagonistele acestui duel au fost primele două echipe din clasament, ACSO Filiași și Vedița Colonești. Un meci în care nicio echipă nu a reușit să marcheze, rezultat final 0 la 0. Astfel, Vedița Colonești se menține în continuare pe poziția a II-a a clasamentului. Un scor nemeritat, spune primarul Nicolae Stan, care contestă arbitrajul. Promovarea este obiectivul pentru acest sezon, susține edilul.
La finalul duelului, Mario Găman, antrenorul echipei oaspete s-a declarat mulțumit de evoluția sportivilor săi, lăudând totodată implicarea autorităților din Colonești în susținerea grupării oltene.
Vineri, 9 aprilie, în cadrul celei de-a XV-a etape a Ligii a III-a, Vedița Colonești va întâlni pe teren propriu gruparea ACS Unirea Bascov.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE