Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Debut cu dreptul la fotbal-tenis
07.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 257

Început promițător pentru jucătorii secției de fotbal-tenis de la Clubul Sportiv Municipal. Sportivii slătineni au reușit să-și adjudece primul loc la turneul de verificare organizat chiar în orașul nostru.


Slatina a fost în acest week-end gazda unui turneu de tenis cu piciorul, o ramură sportivă nouă a Clubului Sportiv Municipal Slatina. Competiția a fost organizată pentru a verifica nivelul de pregătire al sportivilor care vor evolua în acest an în Campionatul Național de Fotbal-tenis.

Turneul de verificare susținut în sala de sport a Liceului Metalurgic din Slatina a fost organizat „ca la carte”, spune președintele Federației Române de Fotbal-Tenis. El a vorbit despre importanța acestor turnee înaintea competițiilor oficiale.
Echipa de fotbal-tenis de la CSM Slatina are gânduri mari pentru acest an competițional. Campionatul Național de Fotbal-tenis 2021 va debuta la mijlocul lunii martie.
Turneul de fotbal-tenis de la Slatina s-a încheiat cu brio pentru jucătorii de la CSM. Pe locul al doilea s-a clasat gruparea CSU ASE București, iar pe trei, CS Cobra Topaz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE