Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Început promițător de campionat
14.12.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 9463

„CSM Slatina are un început promițător de campionat”. Este declarația Victorinei Bora după primele etape din acest an competițional. Antrenoarea este optimistă că elevele sale vor reuși din nou să-și atingă obiectivul și anume menținerea în Liga Națională.


Pentru al cincilea an consecutiv, echipa de handbal CSM Slatina evoluează în Liga Florilor, un campionat puternic în care slătinencele au arătat că își merită cu brio locul. Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Federația Română de Handbal a stabilit ca meciurile să se desfășoare în sistem turneu. Însă, după jocurile de la Sfântu Gheorghe, mai multe jucătoare, printre care și slătinence au fost depistate cu COVID-19. Prezentă în Emisiunea „Stadion” de la Olt Tv, antrenoarea Victorina Bora a vorbit despre acest sistem de joc, în care fetele noastre au jucat 4 meciuri în doar 5 zile.
Bora spune că este mulțumită de evoluția fetelor din acest campionat, mai ales că duelurile disputate au fost cu echipe puternice. Din păcate, în acest an competițional, Sonia Vasiliu nu va evolua din cauza accidentării suferite în meciul din Cupa României.
Până la această dată, oficial, se cunoaște doar data când se va relua campionatul, adică 28 ianuarie, însă nu și sistemul de pe care se va juca. În prezent, slătinencele au acumulat 4 puncte și se află pe locul 10 în clasament.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE