Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Au pierdut meciul cu Chiajna
06.12.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 213

Echipa de fotbal CSM Slatina a revenit acasă fără cele trei puncte puse în jocul cu Concordia Chiajna. După ce au condus cu 2 la 0 , elevii lui Mircea Voicu au pierdut controlul meciului, pierzând această etapă. Slătinenii sunt în acest moment pe locul 15 în clasamentul Ligii a II-a.


Echipa susținută de municipalitate a înfruntat, în cadrul etapei a XV-a, formația CS Concordia Chiajna. Deși slătinenii au avut un început de repriză excelent în care au marcat două goluri, din păcate, nu au reușit să gestioneze avantajul de pe tabelă. Gazdele au marcat de trei ori, iar fotbaliștii lui Mircea Voicu au pierdut cele trei puncte puse în joc.
Meciul cu CS Concordia Chiajna a fost ultimul duel din acest retur de campionat. Pentru slătineni va urma o perioadă de antrenamente, după care o minivacanță.
Mircea Voicu susține că CSM Slatina ar fi putut acum să se afle pe un loc mult mai bun în acest campionat.
După primele 15 etape, CSM Slatina a acumulat 16 puncte, ocupând locul 15 în clasamentul Ligii a II-a.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024