Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Promovarea se decide în play-off
16.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 153

Cluburile de fotbal din liga a IV – a au stabilit ieri modul în care se va decide echipa care va promova în eșalonul superior. Astfel, formațiile de pe primele 4 locuri vor disputa un play-off în stil tur-retur. De asemenea, Asociația Județeană de Fotbal Olt a hotărât că în acest an nu vor exista echipe retrogradate.


Ieri a avut loc ședința Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Olt, acolo unde s-a stabilit modul în care actualul sezon de liga a IV – a se va încheia. În urma centralizării voturilor exprimate, s-a stabilit ca primele 4 echipe să dispute un play-off tur-retur, la finalul căruia se va decide echipa care va promova în liga a III – a. Astfel, echipele CSO Petrolul Potcoava, ACS Oltul Curtișoara, AS Unirea Radomirești și AS Viitorul Osica de Jos vor avea de disputat 6 meciuri de foc pentru a se desemna câștigătoarea Campionatului Ligii a IV – a.
Pentru celelalte echipe, sezonul fotbalistic a fost înghețat. Cluburile sportive aflate pe locurile 5 – 15 nu vor mai disputa nici un meci, menținându-se clasamentul actual. Asta înseamnă că în acest an, nicio echipă nu va retrograda.
Din sezonul următor, liga a IV – a va avea mai multe cluburi sportive înscrise. Președintele Asociației Județene de Fotbal Olt spune că echipele din liga a V – a pot promova doar dacă întrunesc toate condițiile necesare.
 

liga 4 fotbal campioana
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE