Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sportivii LPS Slatina, „lupte” de acasă
16.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 549

Pandemia de coronavirus le-a întrerupt antrenamentele din sala de sport, dar nu și pe cele de acasă. Echipați corespunzător, luptătorii de al LPS Slatina continuă să se pregătească, conform indicațiilor primite de la antrenori, pentru noile competiții la care speră să exceleze, în curând.


Și-au propus să aibă un an competițional bogat, iar pentru asta, fac zilnic antrenamente, acasă. Fiecare și-a improvizat în curte sau în casă un spațiu în care se pregătește intens.
Sunt micuții luptători de la LPS Slatina, care de fiecare dată s-au întors cu rezultate onorabile de la competiții. Cei doi antrenori, Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu, le-au introdus în programul sportivilor un program pentru această perioadă.
Luptătorii de la LPS Slatina au început anul în forță, cu două titluri de campion național și unul de vicecampion național. Ei așteaptă reunirea loturilor naționale și totodată Campionatele Europene de lupte greco-romane. Până atunci, pentru că suntem în Săptămâna Mare, antrenorul Constantin Scuturiciu a transmis tuturor o urare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE