Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Meci demonstrativ în cinstea maestrului Pârvulescu
10.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 5131

Cel mai longeviv antrenor de fotbal din Olt, Ion Pârvulescu, a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani. În semn de prețuire, foștii elevi ai cunoscutului profesor l-au sărbătorit printr-un joc demonstrativ.


A fost zi de sărbătoare pentru fotbalul slătinean. Șlefuitorul de talente din orașul nostru, iubitor al sportului rege, Ion Pârvulescu, a împlinit 80 de ani. O parte dintre foștii fotbaliști descoperiți și crescuți de Ion Pârvulescu au ales să-și aniverseze mentorul printr-un meci demonstrativ.
Mircea Voicu, Sabin Roșca, Cosmin Stanciu și Vergi Georgescu sunt doar câțiva dintre foștii elevii care au răspuns, cu drag invitației. Ei s-au împărțit în două echipe și au încercat să arate o parte din cele învățate cu mulți ani în urmă de la profesorul Pârvulescu.
Participanții i-au mulțumit celui care le-a trasat drumul spre performanță și le-a modelat caracterul.
De ziua lui, profesorul Pârvulescu a primit din partea reprezentanților Clubului Sportiv Municipal Slatina o plachetă omagială, iar din partea Clubului Athletic o diplomă și un tricou personalizat. Aniversarea s-a încheiat la un local din Slatina unde invitații acestuia au petrecut până târziu în noapte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020