Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Meci demonstrativ în cinstea maestrului Pârvulescu
10.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 5982

Cel mai longeviv antrenor de fotbal din Olt, Ion Pârvulescu, a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani. În semn de prețuire, foștii elevi ai cunoscutului profesor l-au sărbătorit printr-un joc demonstrativ.


A fost zi de sărbătoare pentru fotbalul slătinean. Șlefuitorul de talente din orașul nostru, iubitor al sportului rege, Ion Pârvulescu, a împlinit 80 de ani. O parte dintre foștii fotbaliști descoperiți și crescuți de Ion Pârvulescu au ales să-și aniverseze mentorul printr-un meci demonstrativ.
Mircea Voicu, Sabin Roșca, Cosmin Stanciu și Vergi Georgescu sunt doar câțiva dintre foștii elevii care au răspuns, cu drag invitației. Ei s-au împărțit în două echipe și au încercat să arate o parte din cele învățate cu mulți ani în urmă de la profesorul Pârvulescu.
Participanții i-au mulțumit celui care le-a trasat drumul spre performanță și le-a modelat caracterul.
De ziua lui, profesorul Pârvulescu a primit din partea reprezentanților Clubului Sportiv Municipal Slatina o plachetă omagială, iar din partea Clubului Athletic o diplomă și un tricou personalizat. Aniversarea s-a încheiat la un local din Slatina unde invitații acestuia au petrecut până târziu în noapte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE