Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cupa Samurai la kickboxing
02.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 262

Slatina a fost gazda unui eveniment sportiv de excepție. A fost prima ediție a Cupei Samurai Olt, la care au luat parte zeci de luptători de kickboxing. Pentru fiecare a fost un bun prilej pentru a-și testa forțele înaintea competițiilor naționale, iar învingătorii au primit din partea organizatorilor medalii.


Mai puțin cunoscut în zonă, kickboxingul începe să prindă teren și la Olt. Pentru a-l promova, Asociația Clubul Sportiv Samurai și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt au organizat în acest week-end în sala de sport a Școlii Generale „George Poboran” o astfel competiție. Peste 80 de participanți, din 20 de cluburi sportive din țară s-au înscris la start.
Fete și băieți, iubitori ai acestui sport s-au duelat la Slatina, iar meciurile au fost spectaculoase. Totodată, a fost pentru ei o oportunitate de a-și testa nivelul de pregătire înaintea meciurilor oficiale.

Organizatorii își propun ca această competiție să aibă continuitate, iar de la an la an să ofere slătinenilor ediții și mai reușite, cu invitați cunoscuți din lumea acestui sport.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE