Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Irina Ciobanu, pe drumul spre Jocurile Olimpice
27.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 175

Echipa tricoloră de tenis de masă, din care face parte și slătineanca Irina Ciobanu, s-a calificat la Olimpiada de la Tokyo. Sportiva antrenată de Petre Arnăutu a reușit de-a lungul carierei sale să se remarce în competițiile la care a participat, iar acest rezultat demonstrează că Irina se află în topul tenismenelor.


După ce anul trecut, Irina Ciobanu și-a trecut în palmares mai multe titluri naționale și internaționale obținând și distincția de cea mai bună sportivă de la CSM Slatina, slătineanca începe anul în forță. Recent, echipa națională de tenis de masă, formată din Eliza Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs și Irina Ciobanu, a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Româncele au reușit să câștige cu scorul de 3 la 2 meciurile împotriva echipei din India.
Slătineanca Irina Ciobanu este optimistă și speră să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo din luna august.
Până la această competiție, Irina are un program extrem de încărcat. Zilele acestea participă la Openul Germaniei, apoi va concura la cel din Spania, urmat de alte competiții în Portugalia și Bulgaria. La sfârșitul lunii februarie va lupta pentru titlurile puse în joc la Campionatul Național de tenis de masă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE