Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, meci de foc cu Rapid București
31.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 163

Echipa de handbal CSM Slatina va susține în acest week-end un meci extrem de important în lupta pentru menținerea în Liga I. Slătinencele coordonate de Victorina Bora se vor duela cu handbalistele de la Rapid București, grupare care în acest moment ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii Florilor.


Pentru această partidă care se va desfășura în sala LPS Slatina, reprezentanții Clubului Municipal Slatina vor pune în vânzare bilete. Acestea se pot procura vineri, începând cu ora 10, de la casieria CAO, de pe bulevardul A.I.Cuza. Meciul CSM Slatina-Rapid București se va disputa sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 11. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020