Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Andrei Găvaie, campion național la box
14.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 197

Patru meciuri jucate și toate câștigate. Este palmaresul sportivului slătinean Andrei Găvaie, la Campionatul Național de Box destinat juniorilor. Aceste rezultate i-au adus pugilistului antrenat de Vladu Valerian primul titlu de campion național.


Recent, la Brăila s-a încheiat cea mai importantă competiție de box destinată copiilor cu vârsta de 15-16 ani, Campionatul Național de box. Din Slatina a participat pugilistul legitimat la Clubul Sportiv Box Comtech, Andrei Găvaie. Sportivul slătinean a reușit să obțină rezultate remarcabile, deși practică boxul de doar trei ani. În ultimele două luni, Andrei s-a clasat numai pe podium la competițiile participante, iar la ultima și-a adjudecat titlul la care mulți sportivi visează.
Încă de cum a pășit pentru prima oară într-o sală de box, Andrei și-a propus să atingă această performanță, iar competiția de la Brăila va rămâne una de neuitat.
Pentru Andrei, este ultimul an de juniorat. Începând din sezonul următor, slătineanul va boxa la categoria de tineret, acolo unde concurența este una acerbă. Pe lângă competițiile naționale, sportivul și-a propus să intre și în ringul concursurilor de peste hotare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024