Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Old Boys au câștigat „Liga TSD Slatina”
08.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 854

Atmosferă incendiară, aseară, terenul sintetic din incinta Colegiului Național „Ion Minulescu”. A fost marea finală a competiției organizate de tinerii sociali-democrați „Liga TSD Slatina”. După meciuri extrem de disputate, câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului de fotbal au fost desemnați sportivii de la Old Boys.


Chiar dacă temperatura a fost extrem de scăzută, zeci de spectatori au luat parte la ultima zi a concursului „Liga TSD Slatina”. Cele mai bune patru echipe din competiție s-au luptat pentru marele premiu. Seara a debutat cu finala mică, în urma căreia s-a stabilit ocupanta locului trei. Galactic Fotball și-a adjudecat acest loc pe podium. Imediat a urmat un meci spectaculos, oferit de foști fotbaliști care au adus faimă județului prin prestațiile sportive de excepție.
Suporterii care s-au aflat în această perioadă în tribune, pentru a-și susține echipa favorită au avut șansa să participe la o tombolă. Cei mai norocoși au primit câte o minge.

A urmat un alt moment emoționant, cu o atmosferă demnă de competiții de înalt nivel. Cele două finaliste au intrat pe teren cu un singur gând: acela de a câștiga marele trofeu.
După 40 de minute de joc, scorul a fost 2 la 1 pentru formația Old Boys, aceasta fiind desemnată câștigătoarea celei de-a doua ediții a competiției „Liga TSD Slatina”. Pe locul secund s-a clasat formația Prysmian.
Cei mai buni sportivi care s-au remarcat în acest concurs au fost răsplătiți cu premii individuale.
Organizatorii își doresc ca această competiție să aibă continuitate la Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE