Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primul amical, prima victorie pentru CSM Slatina
22.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 155

Echipa de fotbal CSM Slatina a debutat în acest week-end, cu o victorie în meciurile de pregătire ale verii. 2 la 0 a fost scorul final al partidei susținute împotriva formației de Liga a III-a, Viitorul Dăești.


David Oprescu și Cosmin Căpățână sunt slătinenii care au adus echipei coordonate de Mihai Ianovschi prima victorie din seria amicalelor programate în această perioadă. Antrenorul slătinean a utilizat tot lotul aflat la dispoziție. Acesta a format două echipe echilibrate valoric, astfel încât toți componenții grupării nou-promovate să aibă minute egale jucate. Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, CSM Slatina va susține al doilea test de verificare, de această dată, împotriva formației de Liga a II-a, Rapid București.

 

csm slatina fotbal amical daesti
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020