Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cupa TMK Box Artrom”, prima ediție
21.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 109

Un eveniment pugilistic de excepție va avea loc la Slatina în acest sfârșit de săptămână. Slătineni și nu numai sunt așteptați la prima ediție a „Cupei TMK Box Artrom”, unde pot viziona meciuri spectaculoase, oferite de sportivi din toată țara. CSM Zalău, CSM Târgu Mureș sau Box Hunedoara sunt doar câteva cluburi care au răspuns invitației acestui eveniment.


Orașul nostru va fi sâmbătă, 22 iunie, capitala boxului. Sportivi titrați din importante cluburi de box din țară vor participa la prima ediție a „Cupei TMK Box Artrom”, eveniment organizat de fabrica TMK Artrom Slatina.
În ringul amplasat în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina vor lupta fete și băieți de la șase cluburi din țară. Premianții vor primi din partea organizatorilor cupe, medalii și diplome.
Prima ediție „Cupei TMK Box Artrom” va avea loc mâine, de la ora 11. Intrarea la acest eveniment este liberă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019