Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, favorită la promovare
17.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 207

Victorie importantă obținută de echipa CSM Slatina în acest week-end. S-a desfășurat manșa tur a barajului de promovare, un joc în care gruparea slătineană s-a impus cu scorul de 2 la 0, în fața echipei din Dâmbovița, Gloria Cornești. Astfel, slătinenii sunt favoriți la accederea în Liga a III-a.


Chiar dacă vremea a fost destul de capricioasă, sâmbătă, la Slatina, pe Stadionul „1 Mai” atmosfera a fost una incendiară. Sute de olteni, iubitori ai sportului rege au venit să-și susțină echipa în primul meci din barajul de promovare. A fost o confruntare dificilă, din cauza terenului afectat de ploaia torențială, dar în care slătinenii au făcut față cu brio, marcând în poarta adversă de două ori. Florin Tudor și Cosmin Căpățână sunt fotbaliștii care au adus echipei lui Verdeș o victorie importantă.
Evoluția slătinenilor din acest duel nu a fost o surpriză pentru antrenorul echipei din Dâmbovița, Daniel Movilă. El speră, totuși ca elevii săi să facă o figură frumoasă în cel de-al doilea meci al barajului.
Sâmbătă 22 iunie, CSM Slatina va juca împotriva formației Gloria Cornești, în manșa retur a barajului de promovare. De această dată, meciul se va disputa pe terenul grupării dâmbovițene. Un mare avantaj pentru echipa lui Verdeș este acela că slătinenii nu au primit gol, având prima șansa la accederea în Liga a III-a.
 

CSM Slatina fotbal barajul de promovare
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE