Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crosul „Ziua Olimpică” și-a desemnat câștigătorii
14.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

Aproape trei sute de slătineni au luat parte la ediția jubiliară a crosului „Ziua Olimpică”. Cei care au reuşit să facă faţă căldurii şi să treacă primii linia de sosire au fost răsplătiţi cu diplome şi premii constând în materiale sportive.


Marian și Simona Floricel aleargă de ani buni. Se poate spune că sunt niște profesioniști ai atletismului dacă este să ne luăm după participările lor la competiții. Iubesc atât de mut acest sport încât l-au transmis şi celor doi copii ai lor, așa că au decis să participe cu toții la ediția a X-a a Crosului „Ziua Olimpică”.
Numărul participanților la Crosul „Ziua Olimpică” a fost mai mare decât în edițiile precedente. Cei mai mulți participanți au fost la categoria juniori. Amatori sau cu experiență, toți participanții s-au declarat bucuroși că au avut ocazia să facă mișcare.
Cei care au trecut primii linia de sosire au fost răsplătiţi cu diplome şi materiale sportive, oferite de Academia Olimpică Română, Filiala Olt, şi partenerii săi în organizarea acestei competiţii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE