Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Merg mai departe în Cupa României
09.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 259

Spectacol fotbalistic de excepție, oferit de CSM Slatina în finala Cupei României, faza județeană. Echipa lui Bobi Verdeș a câștigat cu scorul de 12 la 0, partida împotriva formației de Liga a V-a, Avântul Coteana. Astfel, echipa slătineana va evolua în faza națională a concursului organizat de Federația Română de Fotbal.


În aproximativ două săptămâni, echipa de fotbal CSM Slatina a reușit să își adjudece două trofee importante. Pe 26 mai, slătinenii au primit titlul de campioni ai județului, iar în acest week-end cel al Cupei României, faza județeană. Avântul Coteana a fost adversara grupării lui Verdeș în această etapă finală. Un meci dominat din primul și până în ultimul minut al confruntării de CSM Slatina. La final, tabela de marcaj a indicat scorul de 12 la 0.
După înfrângerea la scor suferită, fotbaliștii de la Avântul Coteana au dat dovadă de fairplay, felicitând echipa adversă.
Festivitatea de premiere a finalei Cupei României, faza județeană, a fost oficiată de președintele Asociației Județene de Fotbal Olt, George Constantinescu. Cele două finaliste au primit medalii, diplome, cupe, mingi și echipament sportiv.
Cel mai bun jucător al confruntării a fost desemnat atacantul de la CSM Slatina, Andrei Bîră.
Sâmbătă 15 iunie, de la ora 18, CSM Slatina va susține primul meci din barajul de promovare. AS Gloria 2015 Cornești este adversara slătinenilor în acest duel programat pe Stadionul „1 Mai” din Slatina”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE