Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Armonie la „Turneul Prieteniei Pirelli”
10.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 482

O nouă ediție a „Turneului Prieteniei Pirelli” s-a încheiat cu succes la Slatina. Timp de două zile, zeci de copii au demonstrat că există fairplay, dar și multă armonie în competițiile sportului rege. Toți sportivii au avut șansa să participe la o tombolă, în urma căreia fiecare a fost premiat cu articole sportive. Cei mai buni dintre participanți au primit din partea organizatorilor trofee de învingători.


Bucurie, entuziasm, pasiune și multă muncă. Asta s-a văzut pe chipul micuților fotbaliști prezenți la cea de-a XII-a ediție a „Turneului Prieteniei Pirelli”. 20 de echipe, atât de băieți cât și de fete, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani s-au duelat la Slatina, pentru premiile oferite de organizatori.
La eveniment a participat și noul director financiar al fabricii de anvelope, Alper Gobuluk, care i-a asigurat pe micii fotbaliști că această competiție va continua la Slatina.
Lupta pentru marele premiu a fost una strânsă, fiecare echipă dorind să demonstreze că este cea mai bună. La sfârșit, toți participanții au spus că s-au simțit minunat.

Ediția din anul acesta a „Turneului Prieteniei Pirelli” a fost câștigată la băieți de echipele: Athletic Slatina grupa 2008 și 2010, FC Tineretul Făurești, CSS Slatina, iar la fete de gruparea din Mărunței. „Turneul Prieteniei Pirelli” este un eveniment organizat de Inter Campus România Slatina, fiind un proiect social al fabricii de anvelope, derulat în parteneriat cu F.C. Internazionale Milano, Primăria Municipiului Slatina și Asociația Comunita Nouva din Italia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE