Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ostase, cel mai bun pivot din România
23.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 191

Prestațiile foarte bune din acest sezon competițional al Ligii Florilor i-au adus unei slătinence un titlu la care multe jucătoare aspiră. Handbalista Lorena Ostase a fost desemnată „cel mai bun pivot din România”. O recompensă care o motivează și o obligă în același timp să fie din ce în ce mai bună, a spus sportiva antrenată de Victorina Bora.


„Gala premiilor handbalului românesc 2019” organizată, în premieră, de Sindicatul Handbaliștilor din România a avut loc aseară, la București. Cei mai buni sportivi care au evoluat în acest sezon competițional au fost recompensați pentru prestațiile lor. Printre aceștia s-a aflat și handbalista legitimată la CSM Slatina, Lorena Ostase. Eleva Victorinei Bora a primit titlul de „cel mai bun pivot de handbal din România” . Desemnarea s-a realizat prin votul jucătoarelor și antrenorilor din Liga Florilor.
Victorina Bora are numai cuvinte de laudă la adresa elevei sale, care a crescut și a progresat chiar sub ochii ei.
Anul trecut, Lorena Ostase a fost desenată cea mai bună jucătoare a secției de handbal de la Clubul Sportiv Municipal. În această perioadă, slătineancă se află în pregătire cu lotul național, urmând să participe la „Trofeul Carpați”. Competiția este programată în perioada 31 mai-2 iunie în sala Danubius din Brăila. La turneu vor participa echipele România A, România B, Angola și Japonia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024