Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, gazda Olimpiadei Naționale de Handbal
10.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 153

Timp de trei zile, Slatina găzduiește o importantă competiție sportivă. Finala Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal feminin va aduna la startul concursului cele mai bune opt echipe de liceu din toată țara. Meciurile se desfășoară atât în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, cât și în cea de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu“ din orașul nostru.


Opt echipe de handbal feminin formate din sportive de liceu se vor duela în acest sfârșit de săptămână, la Slatina, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, competiție organizată de Ministerul Educației Naționale. Echipele, împărțite în două grupe au început de astăzi confruntările în lupta pentru obținerea marelui trofeu.
Este o competiție echilibrată, grupările având în componență handbaliste titrate, legitimate la marile cluburi sportive din țară. Finala acestei olimpiade a debutat cu meciurile din grupe.
Duminică, între 8.30 și 10 se va disputa finala mică, urmată de cea mai importantă confruntare a competiției. Cea mai bună formație de handbal feminin de liceu din acest an va primi marele trofeu, medalii și o sumă de bani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE