Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie în 45 de minute
09.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 138

„Un antrenament, jucând cu adversari care mai mult au stat pe teren”. Este declarația tehnicianului Bobi Verdeș, după victoria categorică de ieri a echipei sale. 10 la 0 a fost scorul confruntării împotriva formației Recolta Stoicănești, partidă care a durat doar o repriză. Oaspeții au abandonat jocul imediat după începerea actului secund.


CSM Slatina își trece în palmares cea de-a 28 victorie consecutivă. Fotbaliștii slătineni au jucat împotriva formației aflată la coada clasamentului, Recolta Stoicănești. Pentru acest duel, Bobi Verdeș a băgat în teren doar jucători tineri, care au făcut față cu brio. Doar 45 de minute au rezistat oaspeții pe terenul „1 Mai” din Slatina. Au abandonat jocul imediat după începerea partidei a doua, arbitrul fluierând finalul meciului.
Cu victoria obținută, CSM Slatina face încă un pas important în atingerea obiectivului. Peste câteva etape, gruparea slătineană va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga a III-a. Slatina va avea ca adversară campioana din acest an a județului Dâmbovița.
Până atunci, CSM Slatina va avea un nou duel în Campionatul Județean. Sâmbătă, 18 mai, cu începere de la ora 11 fotbaliștii slătineni vor juca împotriva grupării Voința Schitu, echipă aflată în partea a doua a clasamentului. Meciul se va disputa pe terenul „1 Mai”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE