Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”
17.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 238

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.


„Cupa Satelor” o competiție sportivă dedicată micuților fotbaliști din mediul rural a debutat în toamnă, în Olt. La start au fost 32 de echipe, având în componență 450 de copii. Ieri a fost o zi importantă, plină de emoții pentru cele mai bune patru echipe finaliste din competiția rezervată fotbaliștilor Under 13. La sfârșitul celor două confruntări desfășurate pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, echipa din Dobrosloveni a fost desemnată câștigătoare. Pe locul doi s-a clasat formația din Colonești, iar pe următoarele două locuri, Băbiciu și Crîmpoia. Ediția din acest an a ”Cupei Satelor” a fost organizată de Asociația Județeană de Fotbal Olt în colaborare cu FRF, AFIR, DJST Olt și CSM Slatina.
La finalul competiției, cele patru finaliste au fost premiate de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, directorul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Chesnoiu și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.
Miza acestui concurs sportiv este una extrem de importantă. Câștigătoarea competiției „Cupei Satelor” va îmbrăca tricoul echipei naționale și va însoți echipa de seniori la meciul din Norvegia.
Tot în cadrul etapei finale a acestui concurs județean, Nicușor Voicu din Dobrosloveni a fost desemnat cel mai bun jucător, iar Denis Ciobanu din Băbiciu cel mai bun portar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024