Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crosul Primăverii-Slatina 5k, o nouă ediție
13.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 782

Slătinenii, iubitori de mișcare sunt invitați să participe la o nouă ediție a „Crosului Primăverii-Slatina 5k”. Condițiile de participare la acest concurs au rămas aceleași, singura modificare survenită în acest an fiind suplimentarea numărului de competitori. Astfel, pentru ediția 2019, de pe 12 mai, 350 de persoane vor avea șansa să-și testeze abilitățile de atleți.


„Sportul înseamnă sănătate!”. Acesta este motto-ul evenimentului sportiv dedicat tuturor amatorilor de alergare, „Crosul Primăverii” organizat de Primăria și Consiliul Local Slatina. Este un eveniment care anul trecut, la prima ediție, s-a bucurat de un real succes, sute de slătineni de toate vârstele participând la acest concurs.
Pot participa la competiție slătinenii care au vârsta minimă de 18 ani, doritorii fiind scutiți de taxă de participare. În acest an, organizatorii pregătesc surprize concurenților, noutatea acestei ediții fiind suplimentarea numărului de locuri.
Iubitorii de sport care doresc să participe la „Crosul Primăverii-Slatina 5K” 2019 se pot înscrie online, pe adresa de email care va fi postată în curând pe pagina de Facebook a evenimentului și site-ul Primăriei Municipiului Slatina. Însă înscrierea la acest concurs se poate face chiar și la fața locului, în ziua competiției.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE