Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Votați Slatina pentru „Bucurie în mișcare”
03.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 154

Pentru al doilea an consecutiv, Slatina poate fi gazda festivalului „Bucurie în mișcare”. Pentru ca orașul nostru să fie selectat, slătinenii care iubesc mișcarea de orice fel sunt rugați să posteze începând de mâine, fotografii sau filmulețe pe Facebook sau Instagram, iar la final să adauge #Slatina.


Proiectul de succes desfășurat în luna mai anul trecut, pe Esplanada Slatinei, i-a determinat pe organizatorii de la Cluj să propună orașul nostru să intre din nou în competiția „Bucurie în mișcare”. În 2019 sunt patru grupe, fiecare cu opt orașe. Slatina face parte din grupa a treia, alături de Alba-Iulia, Reșița, Deva, Roman, Bistrița, Vaslui și Târgoviște.
Dacă doriți ca Slatina să fie și în acest an, gazda evenimentului, slătinenii trebuie să pună pe Facebook sau Instagram fotografii sau filmulețe care ilustrează orice tip de mișcare, iar finalul fiecărei postări să adauge #Slatina. La sfârșitul perioadei de vot, primele trei orașe care înregistrează cele mai multe postări vor fi gazdele evenimentului „Bucurie în mișcare 2019”. În 2018, Slatina s-a clasat pe locul doi.
5-15 martie este perioada când Slatina poate fi votată în acest concurs. Anul trecut, slătineni de toate vârstele au avut posibilitatea să participe, timp de două zile, la diverse competiții de minifotbal, tenis de masă, karate, tir cu arcul, Zumba sau fitness.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024