Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au calificat în finală
19.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 160

Sportivii legitimați la Clubul BU-DO Karate Slatina au început anul competițional în forță. Micuții pregătiți de sensei Romeo Costică au obținut rezultate mărețe la competiția zonală de karate, rezultate care i-au calificat în faza finală a Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii de la Iași. Daria Bojin, Sorin Maxim și frații Răzvan și Rareș Bâncă sunt karatiștii slătinenii care s-au remarcat în acest concurs acerb.


Primul concurs din acest an și primele rezultate bune pentru sportivii de la BU-DO Karate Slatina. În perioada 15-17 februarie la Ploiești, s-a desfășurat cea de-a a XXVIII-a ediție a Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, zona Țara Românească. Sute de sportivi de la mai multe cluburi din sudul României au luptat pentru a urca pe podium. Din Slatina au participat și karatiștii pregătiți de sensei Romeo Costică, la finalul concursului majoritatea reușind să se califice în finala de la Iași.
Surpriza competiției a venit din partea copiilor de 6-7 ani. La această categorie au participat opt sportivi debutanți care au reușit să obțină locuri fruntașe.
După acest concurs micuții au intrat din nou în sala de antrenamente în vederea pregătirii pentru etapa finală a Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE