Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, învinsă în Cupa României
18.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 131

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut jocul din șaisprezecimile Cupei României la handbal, meci disputat împotriva formației SCM Gloria Buzău. Gruparea Victorinei Bora nu a forțat, în teren intrând doar jucătoarele care au evoluat mai puțin în acest campionat. Scorul final al confruntării a fost 32 la 33, slătinencele fiind eliminate din această competiție.


Sala de sport LPS Slatina a găzduit aseară, partida din cadrul Cupei României la handbal feminin, dintre CSM Slatina și SCM Gloria Buzău. Formația coordonată de Victorina Bora a condus pe tot parcursul meciului, deși în teren au fost doar jucătoare tinere, care au evoluat mai puțin în campionat. După timpul regulamentar de joc, scorul a fost egal, 28 la 28, și conform regulamentului s-a trecut la executarea seriilor de aruncări de la 7 metri, în urma cărora oaspetele s-au impus cu scorul de 33 la 32. La finalul confruntării, antrenorul echipei din Buzău, Romeo Ilie s-a declarat nemulțumit de prestația elevelor sale.
CSM Slatina-SCM Gloria Buzău a fost o confruntare în care Bora a acordat jucătoarelor tinere șansa să joace mai mult decât până acum.
Sâmbătă, 23 februarie de la ora 12, slătinencele vor avea în deplasare un nou meci în Liga Națională. CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud este adversara handbalistelor de la CSM Slatina în cea de-a XVI-a etapă a Ligii Florilor. Partida din Cupa României, în care CSM Slatina s-a duelat cu SCM Gloria Buzău o puteți urmări integral, din această seară, pe Olt Tv, de la ora 21.30.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE