Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A câștigat pașaportul pentru europene
08.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 110

Atletul Andrei Neagoe, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina a reușit o nouă performanță la ediția din acest an a Campionatului Național de atletism dedicat seniorilor. Slătineanul a obținut baremul necesar participării la Europenele indoor din Scoția.


CSM Slatina se află din nou în topul celor mai bune cluburi de atletism din țară. Asta datorită sportivului Andrei Neagoe, care a reușit să obțină un timp bun la proba de 60 de metri la care a concurat în etapa finală a Campionatului Național de atletism. Competiția s-a desfășurat în perioada 6-7 februarie în Sala „Lia Manoiu” din București.
Rezultate mulțumitoare au obținut și ceilalți atleți legitimați la CSM Slatina. Daniel Budin s-a clasat pe locul șase, iar Marius Șerban pe poziția a opta la aceeași probă. Sunt rezultate peste așteptări, spune antrenorul slătinenilor.
Andrei Neagoe speră să confirme cu un nou rezultat bun la Campionatul European din Scoția, care se va desfășura în perioada 1-3 martie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019