Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Selecție pentru naționala de box, la Slatina
06.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 165

Timp de trei zile, Slatina a fost gazda unui maraton pugilistic de excepție. Cei mai bune sportive din toată țara au luptat pentru cooptarea în lotul național U 22, care va reprezenta România la Campionatul European din Rusia. Datorită rezultatelor obținute anul trecut, slătineanca Gabriela Ene se numără printre sportivele care vor îmbrăca echipamentul național.


Peste 100 de boxeri, fete și băieți, de la cele mai puternice cluburi din România s-au întâlnit la Slatina. Pe de o parte a fost selecție pentru formarea lotului național U 22, iar pe de altă parte au fost organizate meciuri de verificare pentru celelalte categorii de vârstă, înaintea competițiilor oficiale. Sportivele selectate în lotul național vor reprezenta țara noastră la Campionatul European din Rusia.
Pugiliști din Sibiu, Craiova, Pitești, Cluj și Vâlcea și-au testat nivelul de pregătire în cadrul acestui eveniment găzduit de orașul nostru. A fost un test util, în care toți au vrut să demonstreze că sunt cei mai buni.
Campionatul European de box din Rusia se va desfășura în perioada 7-17 martie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019