Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În topul național de taekwondo
05.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 140

Performanța realizată pe parcursul anului trecut i-a fost pe deplin răsplătită. Vorbim despre slătineanul Luca Costea, care a fost desemnat de Consiliul Județean Olt cel mai bun sportiv-elev al județului, iar Federația Română de Taekwondo i-a acordat titlul de cel mai bun junior al României. Sunt premii care îl onorează și totodată îl obligă să fie din ce în ce mai bun, a spus olteanul.


Practică taekwondo de la trei ani. Atunci vedea acest sport ca o pe joacă, dar odată cu trecere anilor și cu participarea la numeroase competiții și-a dat seama că poate ajunge un sportiv de performanță. Lucru care s-a și întâmplat. Anul trecut Luca Costea, căci despre el este vorba, a avut o evoluție excelentă.
Luca Costea, elev în clasa a XI la Colegiul Național Radu Greceanu, a fost invitat de Federația Română de Taekwondo, la gala de premiere a celor mai buni sportivi din țară. Slătineanul a obținut titlul de „Cel mai bun sportiv junior al României”.
Totodată, pentru performanțele obținute în 2018, Consiliul Județean Olt l-a desemnat pe Luca cel mai bun sportiv-elev al județului. În această perioadă slătineanul se pregătește pentru competițiile din acest an. Primul concurs la care va participa va fi în luna aprilie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019