Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În topul național de taekwondo
05.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 125

Performanța realizată pe parcursul anului trecut i-a fost pe deplin răsplătită. Vorbim despre slătineanul Luca Costea, care a fost desemnat de Consiliul Județean Olt cel mai bun sportiv-elev al județului, iar Federația Română de Taekwondo i-a acordat titlul de cel mai bun junior al României. Sunt premii care îl onorează și totodată îl obligă să fie din ce în ce mai bun, a spus olteanul.


Practică taekwondo de la trei ani. Atunci vedea acest sport ca o pe joacă, dar odată cu trecere anilor și cu participarea la numeroase competiții și-a dat seama că poate ajunge un sportiv de performanță. Lucru care s-a și întâmplat. Anul trecut Luca Costea, căci despre el este vorba, a avut o evoluție excelentă.
Luca Costea, elev în clasa a XI la Colegiul Național Radu Greceanu, a fost invitat de Federația Română de Taekwondo, la gala de premiere a celor mai buni sportivi din țară. Slătineanul a obținut titlul de „Cel mai bun sportiv junior al României”.
Totodată, pentru performanțele obținute în 2018, Consiliul Județean Olt l-a desemnat pe Luca cel mai bun sportiv-elev al județului. În această perioadă slătineanul se pregătește pentru competițiile din acest an. Primul concurs la care va participa va fi în luna aprilie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE