Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Au pierdut în fața liderului
13.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 165

Cu moralul ridicat după o victorie categorică obținută în deplasare, gruparea CSM Slatina a susținut ieri prima confruntare de pe teren propriu din acest an. Slătinencele au oferit o replică bună liderului clasamentului din acest moment, SCM Râmnicu Vâlcea, însă nu au reușit să se impună, scorul partidei fiind de 26 la 29.


Sala de sport LPS Slatina a găzduit, ieri, o nouă etapă a Ligii Florilor, în care protagonistele au fost CSM Slatina și SCM Râmnicu Vâlcea. A fost o partidă destul de echilibrată, în care în multe momente ale confruntării tabela de marcaj arăta egalitate. Însă, elevele Victorinei Bora au pierdut la diferență mică, având în vederea valoarea și experiența jucătoarelor coordonate de Florentin Pera. La finalul celor 60 de minute de joc, scorul a fost de 26 la 29 pentru formația oaspete. Antrenoarea CSM Slatina s-a declarat mulțumită de evoluția fetelor sale.
Florentin Pera, antrenorul echipei oaspete a mărturisit că CSM Slatina poate fi un adversar redutabil, care profită de orice ocazie pentru a marca.
După această partidă, CSM Slatina coboară un loc în clasamentul Ligii Florilor. În acest moment gruparea slătineană are 14 puncte acumulate, puncte care clasează echipa pe poziția a zecea. Următoarea confruntare a slătinencelor este pe 23 ianuarie, în compania formației CS Măgura Cisnădie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE