Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: CSM Slatina, duel în Cupa României
09.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 71

S-a stabilit programul meciurilor din șaisprezecimile competiției Cupei României la handbal feminin. Echipa CSM Slatina va avea ca adversară formația din Liga Națională, SCM Gloria Buzău.


Partida programată pe 17 februarie va avea loc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina, câștigătoarea calificându-se în optimile competiției. Până la aceea dată, echipa Victorinei Bora va da startul meciurilor oficiale din 2019. Mâine, cu începere de la ora 18.30, CSM Slatina va susține în deplasare, o nouă confruntare în Liga Națională, de această dată în compania formației HC Dunărea Brăila. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019