Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina începe anul în forță
02.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 267

După o binemeritată vacanță, echipa de fotbal CSM Slatina va începe anul în forță. Antrenamente severe, cantonament la munte dar și meciuri de verificare în compania unor formații de nivel superior sunt activitățile cuprinse în programul fotbaliștilor slătineni, pentru atingerea obiectivului propus: promovarea în Liga a III-a.


2018 a fost un an excelent pentru echipa coordonată de Bobi Verdeș. Victorii pe linie în Campionatul Județean de Fotbal Olt, dar și rezultate surprinzătoare în competiția Cupa României este bilanțul înregistrat de CSM Slatina în prima parte a anului competițional 2018-2019. În această perioadă, sportivii sunt într-o binemeritată vacanță, urmând ca la mijlocul lunii ianuarie întreg lotul slătinean să se reunească.
Imediat după cantonamentul de la munte, gruparea slătineană va susține mai multe meciuri de verificare pentru ca la ora competițiilor oficiale să fie în cea mai bună formă. FC Argeș, Universitatea Craiova 1948, Unirea Bascov și Turnu Măgurele sunt adversarele formației CSM Slatina în această iarnă.
După susținerea amicalelor, antrenorul Bobi Verdeș va stabili programul sportivilor. În această perioadă, conducerea Clubului Sportiv Municipal Slatina poartă discuții pentru achiziția unor noi jucători.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE