Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
DJST Olt a premiat performanța
28.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 206

Și anul acesta, performanțele obținute de sportivii olteni au fost răsplătite de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt. La probele olimpice, laureatul clasamentului realizat de instituția olteană a fost atletul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, Andrei Neagoe.


După un an încărcat cu multe competiții sportive, rezultatele de top au fost recompensate. Cei mai buni 10 sportivi, atât la seniori, cât și la juniori care au reprezentat cu succes județul nostru la competițiile naționale și internaționale au fost premiați de DJST Olt. La seniori, în topul clasamentului s-a clasat Andrei Neagoe, care anul acesta și-a adăugat în palmares noi performanțe.
În clasamentul organizat de conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt, locul doi a fost ocupat de tenismena Adina Diaconu, iar pe poziția a treia s-a clasat atletul Daniel Budin.
Pentru noul an, sportivii olteni și-au propus să se autodepășească și să obțină rezultate mult mai bune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019