Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, planuri mari și în 2019
21.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 167

Și în 2018, sportivii Clubului Sportiv Municipal Slatina au fost la înălțime. Fie că vorbim de atletism, tenis de masă, lupte, karate, fotbal sau handbal, sportivii slătineni au fost de fiecare dată pe podiumurile naționale și internaționale. Un aport semnificativ în obținerea rezultatelor l-au avut mentorii lor. Pentru anul care urmează, obiectivele propuse de aceștia sunt și mai strălucitoare.


Bronz la Campionatul European U21 de tenis de masă, aur la Campionatul Balcanic, argint european la box, argint la turneul internațional de lupte sunt doar câteva rezultate individuale obținute anul acesta, de sportivii de la CSM Slatina. Și sporturile de echipă din cadrul aceluiași club au avut prestații notabile: gruparea lui Verdeș a înregistrat victorii pe linie, iar elevele Victorinei Bora au încheiat anul pe un liniștit loc 10, departe de zona fierbinte a clasamentului. Despre cum a fost anul competițional 2018 și ce obiective și-au propus antrenorii celor șapte secții de la CSM Slatina s-a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, organizată zilele acestea.
Directorul CSM i-a felicitat pe toți sportivii și i-a asigurat de toată susținerea clubului, pentru obținerea unor noi performanțe.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019