Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, planuri mari și în 2019
21.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 190

Și în 2018, sportivii Clubului Sportiv Municipal Slatina au fost la înălțime. Fie că vorbim de atletism, tenis de masă, lupte, karate, fotbal sau handbal, sportivii slătineni au fost de fiecare dată pe podiumurile naționale și internaționale. Un aport semnificativ în obținerea rezultatelor l-au avut mentorii lor. Pentru anul care urmează, obiectivele propuse de aceștia sunt și mai strălucitoare.


Bronz la Campionatul European U21 de tenis de masă, aur la Campionatul Balcanic, argint european la box, argint la turneul internațional de lupte sunt doar câteva rezultate individuale obținute anul acesta, de sportivii de la CSM Slatina. Și sporturile de echipă din cadrul aceluiași club au avut prestații notabile: gruparea lui Verdeș a înregistrat victorii pe linie, iar elevele Victorinei Bora au încheiat anul pe un liniștit loc 10, departe de zona fierbinte a clasamentului. Despre cum a fost anul competițional 2018 și ce obiective și-au propus antrenorii celor șapte secții de la CSM Slatina s-a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, organizată zilele acestea.
Directorul CSM i-a felicitat pe toți sportivii și i-a asigurat de toată susținerea clubului, pentru obținerea unor noi performanțe.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019